Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Brenderup boottrailer

IMG_5595 2

Een Brenderup boottrailer kopen bij Just Marine

Een Brenderup boottrailer is een trailer die volledig is afgestemd op het vervoer van de sloep over land. Voor dit vervoer kunt u geen gebruik maken van een reguliere boottrailer. Zo is het onderwaterschip van een sloep heel anders dan dat van een motor- of zeilboot. Er zijn verschillende Brenderup boottrailers beschikbaar.

Denkt u vooral ook om het daadwerkelijke gebruik als u van plan bent een Brenderup boottrailer aan te schaffen. Bij Just Marine kunt u een Brenderup boottrailer kopen voor een voordelige prijs met de service die u van ons gewend bent

Sloep heeft een ander onderwaterschip en een hogere kim en steven

Behalve dat het onderschip anders is en de boottrailer daar op is aangepast, heeft een sloep in tegenstelling tot een motor- of zeilboot een kielbak, een overnaadse rompvorm en eveneens een hogere kim en steven. Dit maakt het vervoer over land met een Brenderup boottrailer dus noodzakelijk.

De boottrailer kan eventueel uitgevoerd worden met een verhoogde liersteun en in hoogte verstelbare kimrollen. De grotere sloepen die gebruik maken van een grotere trailer, komen op een trailer te liggen met aan de achterkant opdraaibare stempels. Zo ligt ook de grotere sloep prima en veilig op de Brenderup boottrailer.

Een Brenderup boottrailer in verschillende lengte- en gewichtsmaten verkrijgbaar

Om elke sloepeigenaar van dienst te kunnen zijn, zijn onze boottrailers van Brenderup in verschillende categorieën wat betreft de lengte en het gewicht verkrijgbaar. Dit varieert van 750 kilogram tot 3500 kilogram bruto laadvermogen tot een trailer van vijf of van wel twaalf meter lengte. Behalve deze zaken is ook het gebruik van de sloep een belangrijk aspect bij het kopen van een Brenderup boottrailer.

Het maakt namelijk nogal verschil of u in feite niet vaker dan twee keer per jaar met de trailer op pad gaat om de sloep in en uit het water te halen, of dat de sloep mee gaat op vakantie naar Frankrijk. Ook dat onderscheid moet dus gemaakt worden bij de aanschaf van een Brenderup boottrailer.