Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Aluminium boten

Aluminium_boten_groothandel_importeur5

Aluminium boot kopen ? Bij Just Marine vindt u een groot aanbod aan aluminium boten ( bij Alkmaar )

Werden aluminium boten vroeger vooral voor de visserij gebruikt, tegenwoordig weten ook recreatieve vaarders de aluminium boten te vinden. Er zitten namelijk veel voordelen aan deze lichtgewicht boten. Bij Just Marine hebben we verschillende soorten aluminium boten, van familieboten tot vissersboten. Bent u op zoek naar een fijne, onderhoudsarme boot voor vele fijne vaartochten op het water? Dan moet u zeker ook de aluminium boten meenemen in uw overwegingen. Weet u niet zeker welke boot het beste bij u past? We helpen u graag met deskundig advies, zodat u de juiste boot koopt voor uw doeleinden. Neem een kijkje bij de aluminium boten op onze website en laat u verrassen!

Wat zijn de voordelen van aluminium boten?

Vroeger werden aluminium boten vooral ingezet bij de middelgrote visserij. Aluminium boten zijn zeer stabiel en licht wat ze tot geschikte vissersboten maakt. De aluminium boten voor de visserij hebben een platbodem en vaak ook een platte voorkant. Ook nu nog is dit een zeer geschikte boot voor de recreatieve visser, wij hebben dan ook diverse aluminium boten voor de recreatievisser in ons assortiment. Maar aluminium boten zijn zeker niet alleen voor de visserij geschikt. Ook voor de recreatievaart is dit een fijne boot. Eigenschappen als lichtgewicht, laagste ‘cost of ownership’, onderhoudsvrij en een lange levensduur klinken toch iedereen goed in de oren. We lichten deze eigenschappen van dit bijzondere metaal graag voor u toe.

Ontdek vele wateren met uw aluminium boot

Doordat aluminium zo licht is, is de boot makkelijk te verplaatsen. Aluminium boten zijn gemiddeld wel 60% lichter dan boten van staal. Ideaal als u veel verschillende plaatsen wilt ontdekken te water. De aluminium boten zijn goed hanteerbaar. De boot is zo uit het water en op uw boottrailer geplaatst. Op deze manier bent u niet beperkt tot een bepaald gebied en kunt u overal genieten van het varen met uw eigen boot. In uw vakantie elke dag in een ander meer of kanaal varen? Met aluminium boten behoort dat zeker tot de mogelijkheden!

Een lange levensduur en lage kosten

Aluminium boten hebben de laagste ‘cost of ownership’. Dit betekent dat zij, van alle boten op de markt, het minst kosten aan onderhoud. Aluminium heeft een ander oxidatieproces dan andere metaalsoorten. Daardoor kan aluminium niet roesten of rotten en wordt het ook niet aangetast voor UV-straling of vocht. Aluminium boten hebben daarom geen beschermende verflaag nodig, of bijvoorbeeld een antifouling. Deze ideale eigenschappen van aluminium zorgen ervoor dat de boten qua onderhoud vrijwel geen kosten met zich meebrengen. Omdat het materiaal zo lang goed blijft, hebben aluminium boten een zeer lange levensduur. De aankoop van een aluminium boot is dus een aanschaf waar u lange tijd plezier van blijft houden.

Aluminium boten zijn financieel interessant door hun hoge restwaarde

Doordat aluminium boten een zeer lange levensduur hebben, brengen de boten ook tweedehands nog hun geld op. De restwaarde van aluminium boten is relatief hoog in vergelijking met rubber en polyester boten. Daardoor kunt u bij Just Marine zonder zorgen een tweedehandse boot kopen, die nog goed van kwaliteit is. Maar ook als u toe bent aan een andere boot of uw aluminium boot om een andere reden wilt verkopen, is het natuurlijk fijn als de boot een goede restwaarde heeft. Daarbij is aluminium goed recyclebaar en dragen aluminium boten niet bij aan de plastic afvalberg.

Een ruim aanbod aan aluminium boten bij Just Marine

Bent u overtuigd van de voordelen van aluminium boten? Bij Just Marine hebben we een ruim aanbod van aluminium boten en de geschikte boot voor u zit er zeker bij! Want of u nu op zoek bent naar een kleinere boot in een lagere prijsklasse of juist een boot waar u meer ruimte heeft, wij hebben zeker de geschikte boot voor u. Zo kunt u bij ons terecht voor Marine Light Range boten, Marine Strong Range en Marine Work Range boten. Maar ook hebben wij Marine Jon Boten, Marine Family Range en Marine Fish Range boten. Zoals de namen al aangeven, hebben wij allerlei soorten aluminium boten in ons assortiment, zowel familieboten als werkboten.

Advies op maat bij Just Marine

Twijfelt u welke van de aluminium boten het beste past bij uw wensen? Wij helpen u graag te ontdekken welke boot geschikt is voor u en geven u een advies op maat. Wilt u met ons in contact komen, gebruik dan ons contactformulier, bel ons op +31 6 441 35 411 of +31 226 234333 of breng een bezoek aan onze showroom. U vindt onze showroom in Heerhugowaard, vlakbij Alkmaar. Een aluminium boot kopen bij Just Marine betekent het gemak van deskundig advies, bezorging door heel Nederland en gemakkelijk kunnen betalen via iDeal.

Een boot kopen met financiering

Just Marine heeft een ruim aanbod aan niet alleen aluminium boten, maar ook andere boten, in diverse prijsklassen. Daardoor hebben wij voor iedereen een geschikte boot in ons assortiment. Maar natuurlijk blijft de aankoop van een boot een behoorlijke uitgave. Daarom kunt u bij ons voor zowel een deel als voor het gehele aankoopbedrag een financiering afsluiten. Bij elke boot vindt u een indicatie van het maandbedrag, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de precieze afspraken. Voor meer informatie over een financiering kunt u altijd contact opnemen en helpen wij u graag verder.

Just Marine, dé specialist op het gebied van watersport

Naast de verkoop van aluminium boten, kunnen wij u op watersport gebied natuurlijk met veel meer van dienst zijn. Zo voeren wij graag uw onderhoudsbeurt uit en kan u ons altijd bellen voor reparaties aan uw boot. Naast aluminium boten kunt u bij ons terecht voor diverse andere boten zoals sloepen, rubberboten, karper- en pontonboten. Ook voor alle benodigdheden op en rondom het water, zoals boottrailers, zwemvesten, accu’s, lijnen, fenders en ankers bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u zelf geen boot of wilt u eens kennismaken met de wateren in de kop van Noord-Holland? Dan hebben wij diverse boten te huur voor een fijne tocht.

 

Wij hopen u snel welkom te mogen heten bij Just Marine, de watersportspecialist van Noord-Holland!

Marine_10M_light_range_aluminium_boot

Marine Light Range

Aluminium boot kopen? Marine Light Range Aluminium Boten Op zoek naar een hoge kwaliteit super lichtgewicht Aluminium boot voor een vaste lage prijs? Justmarine is de specialist op gebied

Prijs

Al vanaf € 1.569,-

Bekijk alle modellen

Marine Strong Range

Aluminium boot kopen? Marine Strong Range Aluminium Boten Op zoek naar een hoge kwaliteit super sterke Aluminium boot voor een vaste lage prijs? Justmarine is de specialist op gebied van

Prijs

Al vanaf € 2.389,-

Bekijk alle modellen
Marine_370U_strong_range_aluminium_boot
Marine_Work_range_aluminium_boten

Marine Work Range

Aluminium werkboot kopen? Marine Work range Aluminium Boten Op zoek naar een hoge kwaliteit Aluminium werkboot voor een vaste lage prijs? Justmarine is de specialist op gebied van aluminium

Prijs

Al vanaf € 5.595,-

Bekijk alle modellen

Marine Jon Boot

Aluminium Jon boot kopen? Marine Aluminium Jon Boten Op zoek naar een hoge kwaliteit Aluminium Jon boot voor een vaste lage prijs? Justmarine is de specialist op gebied van aluminium jon

Prijs

Al vanaf € 1.069,-

Bekijk alle modellen
Marine_jon_10_aluminium_boot1
Marine_Family_range_aluminium_boten3

Consoleboten

Wat zijn consoleboten? Lees hier over de voordelen van een consoleboot en wat een consoleboot precies is. Het is te eenzijdig om te stellen dat de consoleboot voor sportvissers is, ook al

Prijs

Al vanaf € 6.895,-

Bekijk alle modellen

Marine Fish Range

Aluminium visboot kopen? Marine Fish Range Aluminium Boten Op zoek naar een hoge kwaliteit Aluminium visboot voor een vaste lage prijs? Justmarine is de specialist op gebied van aluminium

Prijs

Al vanaf € 4.089,-

Bekijk alle modellen
Marine_Fishing_range_aluminium_boten