Rubber boten, de ideale oplossing voor de kleinere portemonnee

Brengt u graag tijd door op het water en droomt u van een eigen boot? Dat lijkt misschien een onbereikbare droom te zijn, omdat een eigen boot al snel enkele duizenden euro’s kost en daarbij komen nog factoren als onderhoud en stalling om de hoek kijken. In dat geval moet u zeker eens kijken bij de rubber boten die wij aanbieden. Een rubberboot is een solide boot, waarmee u fijn kunt varen en toch niet al te diep in de portemonnee hoeft te duiken. Daarnaast zijn rubber boten gemakkelijk te vervoeren en bent u geen geld kwijt aan stalling in de winter. Wij vertellen u graag meer over deze fijne boten!

 

Een groot aanbod van rubber boten vindt u bij Just Marine

Bij rubber boten denkt u misschien aan een bootje waarmee kinderen op het water spelen. Maar de rubber boten van Just Marine zijn zeker geen kinderspeelgoed. De rubber boten zijn van stevig materiaal gemaakt en kunnen tegen een stootje. Rubber boten zijn dan ook zeker geschikt voor uw vaartochten en staan garant voor veel watersport plezier. Bij Just Marine helpen we u graag met de juiste keuze voor uw rubberboot. Twijfelt u welke van de rubber boten het beste bij u past? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom om de rubber boten te zien en u te laten informeren door onze specialisten!

 

Hoe zijn rubber boten opgebouwd?

Allereerst geven we u graag meer uitleg over de rubber boten die wij aanbieden. Deze boten zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van stevig rubber. Rubber boten hebben meerdere luchtkamers die u met een pomp gemakkelijk opblaast. Eenmaal opgeblazen vormen deze kamers een stevige en stabiele romp, waardoor het een stevige en stabiele boot is, die goed tegen een stootje kan. Sommige rubber boten hebben een met lucht gevulde vloer. Doordat ook de kiel met lucht wordt gevuld, hebben rubber boten uitstekende vaareigenschappen. Rondom de boot zit een stootlijst zodat de voorkant en zijkant van de boot beschermd zijn tegen beschadigingen.

 

Beschadigingen bij rubber boten

Ondanks de kwaliteit van het materiaal waarvan rubber boten gemaakt zijn, vormen scherpe objecten wel een risico waardoor de boot kan beschadigen. Er is een speciale kit te koop, waarmee u kleine lekken zelf kunt repareren. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste spullen gebruikt en een lek niet provisorisch probeert te maken. Wilt u zeker weten dat het lek goed wordt gerepareerd, dan kunt u altijd ons terecht, wij repareren het lek graag voor u. Zeker bij grotere lekken raden we altijd aan naar een specialist te gaan, omdat het belangrijk is dat het lek op de juiste manier wordt hersteld. Doordat het specialistisch werk is, is het moeilijk om dit correct uit te voeren. Verder kan goed onderhoud helpen om lekken bij rubber boten te voorkomen.

 

Tips voor het onderhoud van uw rubberboot

Om zolang mogelijk van uw rubberboot te kunnen genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. In het gebruik is het bij rubber boten extra belangrijk goed op te passen bij het aanmeren bij een steiger of kade. Ook is het niet goed voor de boot als u deze over een stenen wegdek sleept, hiermee vergroot u de kans op slijtage en beschadigingen. Rubber boten moeten regelmatig schoongemaakt worden, zodat zand, aanslag of algen zich niet aan de buitenkant van de boot hechten. Als zand in de ventielen terecht komt kunnen deze gaan lekken. Er zijn speciale middelen te koop, die rubber boten beschermen tegen invloeden van de zon en het materiaal soepel houden.

 

Rubber boten in een gunstige prijsklasse

Rubber boten zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen bij Just Marine. Afhankelijk van uw budget hebben wij altijd een fijne rubberboot voor u in ons assortiment. Zo begint ons aanbod al bij rubber boten waar u nog geen €300 aan kwijt bent. Maar u kunt natuurlijke ook voor één van de grotere rubber boten kiezen, met daarbij het gemak van een buitenboordmotor. Bij Just Marine vindt u maar liefst 50 verschillende modellen rubber boten en opblaasboten. Hierbij kunt u denken aan RIB boten, kajaks en opblaasbare visboten, zoals karperboten. 

 

Een groot aanbod aan rubber boten

In Heerhugowaard vindt u rubber boten van veel verschillende merken. Zo kunnen wij u de merken

Nimarine, Kolibri, Talamex, Suzumar, Aquaparx, Allpa en Exoco aanbieden. Kent u bijvoorbeeld de karperboten van Kolibri al? Zeer voordelig geprijsd, maar toch van alle gemakken voorzien. Alle Kolibri kaperboten beschikken bijvoorbeeld over een stevige betonpex vloer waar u op kunt staan. Daarbij krijgt u 3 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Kolibri karperboten. Kolibri Boten worden gemaakt in Oekraïne, waar ze uitvoerig getest worden onder zware omstandigheden. Zo weet u zeker dat u een boot heeft die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

Naast de Kolibri karperboten hebben we natuurlijk nog veel meer soorten rubber boten in ons aanbod. Misschien bent u wel op zoek naar een snelle boot met buitenboordmotor. Vindt u het lastig de keus te maken welke van al die rubber boten nu de geschikte boot is voor u? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt. Voor informatie kunt u het contact formulier invullen, telefonisch contact opnemen via +31 6441 35 411 of +31 226 234333 of een bezoek brengen aan onze showroom in Heerhugowaard. Ons deskundige team staat van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 voor u klaar. 

 

Alles op het gebied van watersport vindt u bij Just Marine

U kunt bij Just Marine niet alleen terecht voor rubber boten, maar ook voor bijvoorbeeld sloepen en aluminium boten bent u bij ons aan het juiste adres. Naast boten hebben wij een breed aanbod op het gebied van watersport, zo kunt u bij Just Marine terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw boot en daarbij voor al uw benodigdheden zoals ankers, lijnen en zwemvesten. Bent u op zoek naar een boottrailer of wilt u deze huren? Ook daarmee helpen we u graag. Nieuwsgierig naar ons aanbod of op zoek naar specialistisch advies? Wij heten u graag welkom in onze showroom in Heerhugowaard.

Rubberboten

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account