Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Allpa Sens 350

E-mailadres
Product kenmerken • Geschikt voor 5 personen en max. 707kg • Totale lengte 350cm • Voor buitenboordmotoren tot 20PK • V-vormige kiel • Aluminium inlegvloer optioneel

Omschrijving

 

De Allpa Rubberboot Sens 350 biedt flink veel ruimte en een groot drijfvermogen. De boot is geschikt voor 5 personen en heeft een laadvermogen van maar liefst 707kg. De Allpa Sens 350 onderscheidt zich door haar flinke maat, haar grote 46cm dikke drijvers en haar optionele aluminium vloer. Deze rubberboot wordt veel gebruikt voor recreatie en watersport.

De Allpa Sens 350 is leverbaar met een opblaasbare bodem of een aluminium bodem. De opblaasbare bodem heeft als voordeel dat de Sens 350 gemakkelijk op te bergen is en heeft een beperkt gewicht. De opblaasbare bodem wordt daarom veel gebruikt door watersporters die de boot regelmatig opruimen of vervoeren. De aluminium bodem is wat robuuster en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 350 steviger wordt van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat een aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermd tegen zonlicht en vuil is een Allpa rubberboot met een aluminium vloer robuuster. De aluminium vloer wordt daarom vaak gekozen door watersporters die de Sens 350 gedurende het hele vaarseizoen in het water laten liggen en deze intensief gebruiken.

De Allpa Sens 350 heeft een V-vormige kiel en de boot is daardoor goed wendbaar. Door de vorm heeft u veel controle over de boot, ook in scherpe bochten. De stevige aluminium zitbank kunt zowel voorin als achterin de boot monteren, op één van de fixatiepunten. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig de kade bereiken. Met behulp van de drie sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Door de sleepogen en de relinglijn rondom is de boot bovendien ook gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen en is ook zeer geschikt als motorboot. Een buitenboordmotor van 8PK voldoet prima om met de Allpa Sens 350 en vijf personen van het water te kunnen genieten. Ook de sportieve watersporter kan met deze boot zijn hart ophalen: De Allpa Sens 350 kan worden voorzien van maar liefst 20PK aan motorvermogen!

 

Product specificaties

 

Merk en model: Allpa Sens 350

Aantal personen: 5

Lengte: 350cm

Breedte: 174cm

Drijver dikte: Ø46cm

Draagvermogen: 707KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Opblaasbaar of aluminium

Spiegel: Plywood met coating

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 8PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 20PK

Gewicht: 54KG

 

Fabrieksgarantie: 2 Jaar

 

Type Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

ten230.1
ALLPA.2