Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Allpa Sens 390

E-mailadres
Product kenmerken • Geschikt voor 6 personen en max. 773kg • Totale lengte 390cm • Voor buitenboordmotoren tot 25PK • V-vormige kiel • Aluminium inlegvloer optioneel

Omschrijving

 

De Allpa Rubberboot Sens 390 is groot van formaat en biedt daardoor veel ruimte om heerlijk te recreëren. De boot is geschikt voor 6 personen en heeft een laadvermogen van 773kg. De Allpa Sens 390 onderscheidt zich door haar grote afmetingen, haar 46cm dikke drijvers en haar optionele aluminium vloer. Deze rubberboot wordt veel gebruikt door recreatieve en sportieve watersporters.

De Allpa Sens 390 is leverbaar met een opblaasbare bodem of een aluminium bodem. De opblaasbare bodem heeft als voordeel dat de Sens 390 gemakkelijk op te bergen is en heeft bovendien een beperkt gewicht. De opblaasbare bodem wordt daarom veel gebruikt door watersporters die de boot regelmatig opruimen of vervoeren. De aluminium bodem is bestand tegen lekkage en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 390 steviger wordt van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat een aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermd tegen zonlicht en vuil is een Allpa rubberboot met een aluminium vloer robuuster. De aluminium vloer wordt daarom vaak gekozen door watersporters die de Sens 390 gedurende het hele vaarseizoen in het water laten liggen en deze intensief gebruiken.

De Allpa Sens 390 heeft een V-vormige kiel en de boot is daardoor uitstekend wendbaar. Door de vorm heeft u veel controle over de boot, ook in de bochten. De stevige aluminium zitbank kunt zowel voorin als achterin de boot plaatsen, voor een optimale gewichtsverdeling. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig de kade bereiken. Met behulp van de drie sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Door de sleepogen en de relinglijn rondom is de boot ook gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen en wordt ook veel gebruik als motorboot. Een buitenboordmotor van 9,9PK voldoet prima om met de Allpa Sens 390 en zes personen op het water te recreëren. Ook de sportieve watersporter kan met deze boot zijn hart ophalen: De Allpa Sens 390 kan worden voorzien van een buitenboordmotor tot maar liefst 25PK!

 

Product specificaties

 

Merk en model: Allpa Sens 390

Aantal personen: 6

Lengte: 390cm

Breedte: 174cm

Drijver dikte: Ø46cm

Draagvermogen: 773KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Opblaasbaar of aluminium

Spiegel: Plywood met coating

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 9,9PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 25PK

Gewicht: 63KG 

 

Fabrieksgarantie: 2 Jaar

 

Type Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

ten230.1
ALLPA.2