Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Allpa Sens 420

E-mailadres
Product kenmerken • Geschikt voor 6 personen en max. 840kg • Totale lengte 420cm • Voor buitenboordmotoren tot 30PK • V-vormige kiel • Robuuste aluminium inlegvloer

Omschrijving

 

De Allpa Rubberboot Sens 420 heeft een royaal formaat en biedt daardoor erg veel ruimte om heerlijk te recreëren op het water De boot is geschikt voor 6 personen en heeft een laadvermogen van 840kg. De Allpa Sens 420 onderscheidt zich door haar royale afmetingen, haar 46cm dikke drijvers en haar optionele aluminium vloer. Deze rubberboot wordt veel gebruikt door recreatieve watersporters.

De Allpa Sens 420 wordt standaard geleverd met een stevige aluminium bodem. Deze bodem is bestand tegen lekkage en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 420 stijf is van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat de aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermt tegen zonlicht en vuil is de Sens 420 erg robuust. Deze rubberboot is daardoor erg geschikt door watersporters die de hun boot gedurende het hele vaarseizoen in het water willen laten liggen en deze intensief gebruiken.

De Allpa Sens 420 heeft een V-vormige kiel en de boot is daardoor uitstekend wendbaar. Door de vorm heeft u veel controle over de boot, zelfs in de bochten. De stevige aluminium zitbank kunt zowel voorin als achterin de boot plaatsen voor een optimale gewichtsverdeling. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig de kade bereiken. Met behulp van de drie sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Door de sleepogen en de relinglijn rondom is de boot ook gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen en wordt door zijn afmetingen veel gebruik als motorboot. Een buitenboordmotor van 9,9PK voldoet prima om met de Allpa Sens 420 en zes personen op het water te recreëren. De Allpa Sens 420 kan worden voorzien van een buitenboordmotor met maximaal 30PK.

 

Product specificaties

 

Merk en model: Allpa Sens 420

Aantal personen: 6

Lengte: 420cm

Breedte: 177cm

Drijver dikte: Ø46cm

Draagvermogen: 840KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2 

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Aluminium

Spiegel: Plywood met coating

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 15PK Max. buitenboordmotor vermogen: 30PK

Gewicht: 63KG

 

Fabrieksgarantie: 2 Jaar

 

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

ten230.1
ALLPA.2