Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Allpa Ten 230

E-mailadres
Product kenmerken • Geschikt voor 3 personen en max. 258kg • Totale lengte 230cm • Klein gewicht van slechts 31kg • Houten lattenbodem

Omschrijving

 

De Allpa Ten 230 is een eenvoudige rubberboot van een uitstekende kwaliteit. De Allpa Ten wordt door zijn aantrekkelijke prijs, praktische lengte en geringe gewicht veel toegepast als bijboot of voor kleine recreatieve tochtjes op het water. De rubberboot is geschikt voor 3 personen en een maximaal gewicht van 258kg.

De Allpa Ten 230 beschikt over een stevige houten lattenbodem en heeft een beperkt gewicht van slechts 31kg. De boot is daardoor gemakkelijk te vervoeren en op te bergen en ideaal voor de mobiele watersporter. De rubberboot beschikt verder over 2 luchtkamers zodat één deel tijdens een onverhoopte lekkage altijd blijft drijven. Met behulp van de aangelaste sleepogen kunt u de boot slepen achter uw jacht en de boot is door de ogen bovendien gemakkelijk trailerbaar.

De Allpa Ten 230 rubberboot beschikt over geïntegreerde roeiriemen maar is door zijn stevige houten spiegel ook goed bruikbaar als motorboot. Een buitenboordmotor van bijvoorbeeld 2,6PK voldoet prima met drie personen het water te kunnen genieten. Door de eenvoudige constructie en de grote hoeveelheid ruimte heeft u zo'n buitenboordmotor binnen enkele minuten gemonteerd.

 

Product specificaties

 

Merk en Model: Allpa Ten 230

Aantal personen: 3

Lengte: 230cm

Breedte: 134cm

Drijver dikte: Ø36cm

Draagvermogen: 258KG

Aantal luchtkamers: 2

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Lattenbodem

Spiegel: Hout

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor of elektromotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 2,6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 4PK

Gewicht: 31KG

 

Fabrieksgarantie: 2 Jaar

 

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

ten230.1
ALLPA.2