Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Mariner F3.5M 3.5 Pk buitenboordmotor Kortstaart

E-mailadres

Omschrijving

 

Deze Mariner buitenboordmotor F3.5M is een krachtige 3.5 Pk kortstaart motor met een gewicht van slechts 17 Kg 
De Mariner is een betrouwbare, stevige en krachtige buitenboordmotor die zich makelijk laat bedienen en vervoeren. 
Speciale CDI ontsteking zorgt voor vlotte starts, de gashendel op de tiller voor uitstekende bedienbaarheid en tijdens het varen word de motor watergekoeld en staat een thermostatische controle borg voor een betrouwbare werking. 

Viertakttechnologie en Mariner. Steeds voorwaarts. Met innovaties en technologieën die zijn ontwikkeld op vraag van de booteigenaars. Een totaal engagement op het vlak van corrosiebescherming. Hiervoor worden onder meer hardcoating en een superieur lakproces in meerdere stappen toegepast. De FourStroke-motoren van Mariner leggen de lat telkens weer wat hoger op het vlak van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik. 

Voor wie zich wil inlezen op de technische details, volgt u de link naar de officiële website van de fabrikant van Mariner buitenboordmotoren (Mercury en Mariner zijn technisch identiek aan elkaar).

Wie kiest voor een uitstekende buitenboordmotor met bewezen betrouwbare eigenschappen, jarenlang vaarplezier en een royaal servicenetwerk, kiest voor Mariner!

 

Mariner heeft met haar lijn buitenboordmotoren een grootse reputatie opgebouwd. De in Amerika geproduceerde motoren staan bekend om de krachtige pretaties in combinatie met een prima draagbaarheid. Ondanks de geringe afmetingen beschikt deze Mariner F3.5M buitenboordmotor over handige eigenschappen: 

De gasdraaihedel is gemonteerd op de tiller en heeft een neutraal- en vooruitstand. De achteruit is de vinden op de motor zelf waar tevens handig een meter is gemonteerd die het oliepeil laat zien. 
Met een vermogen van 3.5 Pk is deze Mariner buitenboordmotor geschikt voor kleinere boten en rubberboten. 
De F3.5M beschikt over 4 trimstanden waardoor deze buitenboordmotor altijd perfect getrimd kan worden. De F3.5M beschikt over een interne brandstoftank. 
Het is niet mogelijk om op dit model een aparte brandstoftank aan te sluiten (alleen op de 4,5 en 6 pk modellen kan een externe tank worden aangesloten) 

De speciale CDI onsteking zorgt voor vlotte starts waarbij bij koud weer eenvoudig de choke op de motor gebruikt kan worden. 
Een handig decompressie systeem zorgt ervoor dat u met 1 hand de motor kunt starten. De speciale corrosie behandeling verlengd de levensduur en maakt plezierig varen tot een jarenlange bezigheid! 

Hoe werkt het kopen van een Mariner buitenboordmotor bij Nautic Gear? 

Wij zijn een officiele Verkoop Dealer van Mariner motoren.

Wanneer u de motor ontvangt zit deze stevig verpakt. Het enige dat u hoeft te doen is de motor uit te pakken, te vullen met de meegeleverde olie en de brandstoftank te vullen. U monteert de motor achter uw boot, starten en varen maar!

Indien u een beroep moet doen op onderhoud, service of reparatie kunt u daarvoor terecht bij alle Mariner Service Dealers. Zij helpen u met de uitvoering van service en onderhoud. 


 

Merk Mariner
Kleur Zie foto
Vermogen 2,6Kw / 3.5 Pk
Max omw/min 5000/6000
Aantal cylinders 1
Cylinderinhoud 85 cc
Starter Handstart
Besturing Stuurhendel
Trimposities 4
Gewicht 17 Kg
Aanbevolen spiegelhoogte 381 mm
Kortstaart / Langstaart Kortstaart 361 mm
 

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

869,-
Online op voorraad. Levertijd 2-4 werkdagen
Waarschuw mij !
  • Zeer scherp geprijsd
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Bezorging in heel Nederland
  • Afhalen mogelijk in onze showroom
  • Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal