Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Ma- Za: 10:00 - 18:00

Zondag op afspraak open

0

Mariner F5ML 5 Pk buitenboordmotor Sailpower Langstaart

E-mailadres

Omschrijving

 

Deze Mariner buitenboordmotor F5ML Sailpower is een krachtige 5 Pk 4-takt langstaart buitenboordmotor met een gewicht van slechts 25 Kg en perfect voor de zeilboot.
De Mariner is een betrouwbare, stevige en krachtige buitenboordmotor die zich makelijk laat bedienen en vervoeren. 
Speciale CDI ontsteking zorgt voor vlotte starts, de gashendel op de tiller voor uitstekende bedienbaarheid en tijdens het varen word de motor watergekoeld en staat een thermostatische controle borg voor een betrouwbare werking.

De FourStroke-motoren van Mariner leggen de lat telkens weer wat hoger op het vlak van milieuvriendelijkheid, stille werking en zuinig brandstofverbruik. Bovendien vindt u bij geen enkele andere constructeur een ruimere keuze aan modellen. Viertakttechnologie en Mariner; steeds voorwaarts. Met innovaties en technologieën die zijn ontwikkeld op vraag van de booteigenaars. Hiermee maakt u een doordachte keuze.


Daarnaast is het mogelijk om op deze Mariner 5 Pk buitenboordmotor een aparte brandstoftank aan te sluiten. Hiermee vergroot u uw actieradius aanzienlijk.
Maar u kunt ook kiezen de interne brandstoftank te gebruiken, dat weer ruimte in uw boot spaart.
Deze 5 Pk Mariner buitenboordmotor heeft 6 trimposities en een "ondiep water" positie.

Voor wie zich wil inlezen op de technische details, volgt u de link naar de officiële website van de fabrikant van Mariner buitenboordmotoren (Mercury en Mariner zijn technisch identiek aan elkaar).


Wie kiest voor een uitstekende buitenboordmotor met bewezen betrouwbare eigenschappen, jarenlang vaarplezier en een royaal servicenetwerk, kiest voor Mariner!

 

Special voor de zeilboot is de Mariner F5ML Sailpower buitenboordmotor ontwikkeld. Mariner heeft met haar lijn buitenboordmotoren een grootse reputatie opgebouwd. De in Amerika geproduceerde motoren staan bekend om de krachtige pretaties in combinatie met een prima draagbaarheid. Ondanks de geringe afmetingen beschikt deze Mariner F5ML buitenboordmotor over handige eigenschappen: de balngrijkste toevoeging voor de zeilboot is de ingebouwde dynamo, waarmee de accu's van de boot kunnen worden bijgeladen en/ of de LED navigatieverlichting van stroom kan worden voorzien. Het vermogen van de dynamo is 50 watt/ 4 ampère.

De gasdraaihedel is gemonteerd op de tiller en heeft een neutraal- en vooruitstand. De achteruit is de vinden op de motor zelf waar tevens handig een meter is gemonteerd die het oliepeil laat zien. 
Met een vermogen van 5 Pk en een lange staart is deze Mariner F5ML Sailpower buitenboordmotor uitermate geschikt voor zeilboten. 
De F5ML beschikt over 6 trimstanden waardoor deze buitenboordmotor altijd perfect getrimd kan worden. De Mariner F5ML beschikt over een interne brandstoftank. 
Het is daarnaast mogelijk om op dit model een aparte brandstoftank aan te sluiten, zo vergroot u uw actieradius aanzienlijk! 

De speciale CDI onsteking zorgt voor vlotte starts waarbij bij koud weer eenvoudig de choke op de motor gebruikt kan worden. 
Een handig decompressie systeem zorgt ervoor dat u met 1 hand de motor kunt starten. De speciale corrosie behandeling verlengd de levensduur en maakt plezierig varen tot een jarenlange bezigheid! 

Hoe werkt het kopen van een Mariner buitenboordmotor bij Nautic Gear? 

Wij zijn een officiele Verkoop Dealer van Mariner motoren.

Wanneer u de motor ontvangt zit deze stevig verpakt. Het enige dat u hoeft te doen is de motor uit te pakken, te vullen met de meegeleverde olie en de brandstoftank te vullen. U monteert de motor achter uw boot, starten en varen maar!

Indien u een beroep moet doen op onderhoud, service of reparatie kunt u daarvoor terecht bij alle Mariner Service Dealers. Zij helpen u met de uitvoering van service en onderhoud. 


 

Merk Mariner
Kleur Zie foto
Vermogen 3,7Kw / 5 Pk
Max omw/min 4500-5500
Aantal cylinders 1
Cylinderinhoud 123 cc
Starter Handstart
Besturing Stuurhendel
Trimposities 6 en ondiepwater positie
Gewicht 25 Kg
Aanbevolen spiegelhoogte 381 mm
Kortstaart / Langstaart Langstaart 508 mm

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

1469,-
Online op voorraad. Levertijd 2-4 werkdagen
  • Zeer scherp geprijsd
  • 3 jaar fabrieksgarantie
  • Bezorging in heel Nederland
  • Afhalen mogelijk in onze showroom
  • Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal