Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Ma- Za: 10:00 - 18:00

Zondag op afspraak open

0

Selva Wahoo 20 PK langstaart buitenboordmotor

E-mailadres
Product kenmerken • Elektrisch gestart met afstandsbediening • Ontworpen voor hoge prestaties • Micro-computer gestuurde ontsteking • Voldoet aan de laatste emissie-eisen • Leverbaar in kortstaart- en langstaart-versie

Omschrijving

 

De Selva Wahoo EL is een flinke 20PK buitenboordmotor van robuuste kwaliteit. De Selva 20PK buitenboordmotor is speciaal ontwikkeld voor hoge prestaties, voor watersporters, recreanten en professionals. Deze buitenboordmotor heeft een afstandsbediening en is elektrisch gestart. De motor is daardoor erg comfortabel in gebruik. Door het grote gebruikscomfort en de betrouwbaarheid staat de Selva 20PK EL buitenboordmotor garant voor uren lang spetterende prestaties op het water.

De Selva Wahoo is gebaseerd op een ontwerp van Yamaha, marktleider in buitenboordmotoren, en dat is goed te merken. De microcomputer gestuurde ontsteking zorgt voor een efficiënt brandstofverbruik waardoor de motor voldoet aan de laatste emissie-eisen. Op de grote bijgeleverde brandstoftank kunt u dan ook uren lang stevig doorvaren. De onderwateruitlaat is geoptimaliseerd en begraaft het motorgeluid letterlijk onder water. Dit zorgt voor een stille werking, ook wanneer de motor stevig moet presteren.

De Selva 20PK buitenboordmotor heeft een automatisch elektrisch start-mechanisme en een afstandsbediening voor inbouw bij het stuur. De motor beschikt verder over een ingebouwd 70W dynamo die uw boot voorzien van stroom. Het dynamo kan direct op een accu worden aangesloten. De buitenboordmotor is leverbaar in een langstaart-versie voor boten met een spiegel van 50,8cm hoogte en een kortstaart-versie voor rubberboten en boten met een spiegelhoogte van 38,1cm.

Selva buitenboordmotoren staan al meer dan 50 jaar bekend om hun grote betrouwbaarheid en schappelijke prijs in aanschaf en onderhoud. De Italiaanse motoren onderscheiden zich door hun degelijke, simpele constructie en gemakkelijke onderhoud. Bovendien wordt deze buitenboordmotor geleverd met 3 jaar volledige fabrieksgarantie.

 

Product specificaties

 

Merk en type: Wahoo EL

Vermogen: 20PK

Werking: 4-Takt

Staartstuk: Kortstaart of langstaart

Startsysteem: Automatisch elektrisch

Bediening: Stuurknuppel

Tank: 23L Extern

Versnellingen: 2 (vooruit/achteruit)

Dynamo: 70W

Ontsteking: Microcomputer gestuurd (CDI)

Koelsysteem: Watergekoeld

Trimposities: 4

Aantal cilinders: 2

Max. toerental. 6000

Spiegelhoogte: 38,1cm (kortstaart) of 50,8cm (langstaart)

Gewicht: 51,9KG

Fabrieksgarantie: 3 Jaar

 

Leveromvang: Vaarklaar

 

Type Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

  • Financiering mogelijk
  • Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
  • Gemakelijk met iDEAL betalen
  • 2 jaar fabrieksgarantie