Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 981 niet laden

Accu

Duracell Accu Duracell Accu

Onderhoud uw accu, als uw accu stilstaat zal deze ten gevolge van zelfontlading vanzelf leeg raken, en een accu die leeg is zal snel stuk gaan. Indien de accu van vuldoppen is voorzien moet er regelmatig gedestilleerd water worden gevuld, want dit verdampt vanzelf, vooral bij het laden als de accu reeds vol is, en toch de lader aan blijft staan.

 

 

1 Een accu die diepontladen is (onder de 11 Volt), dan komt dit altijd door een (kleine) stroomverbruiker die gedurende lange tijd heeft aan gestaan, te denken is aan een redio geheugen, Mercathode, Gasdetector, lenspomp of u heeft de hoofdschakelaar niet uitgezet terwijl er toch een willekeurige verbruiker op aan staat. Accu onder de 11 Volt zal u niet meer geladen krijgen, deze accu zal u als verloren moeten beschouwen. Diepontladen is nooit garantie.

 

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account