Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

Flover fluistermotor 35 TG - 35LBS

Email
Product kenmerken • Makkelijk te tillen: lichtgewicht en draagbaar • Gemakkelijk in hoogte verstelbaar • 35lbs (ongeveer 0,9PK) • Met LED accu-indicator • Geschikt voor dikte spiegel tot 8 cm • 2 jaar fabrieksgarantie

Welkom in de stille wereld van Flover elektromotoren, licht van gewicht en makkelijk te hanteren. De Top elektromotor! De volledig millieu vriendelijk oplossing om uw boot voort te bewegen, geen stank rook of lawaai. De Flover 35lbs elektromotor is een bijzonder goedkope motor in zijn klasse. Deze elektrische buitenboordmotor heeft een stuwkracht van 35lbs, ongeveer 0,9 PK. Hiermee is deze fluistermotor bijzonder geschikt voor kleinere boten zoals een rubberboot, maar doet het ook goed op bijvoorbeeld een kayak. De Flover 35lbs is voorzien van een 12V motor en heeft 8 versnellingen, waarvan 5 vooruit en 3 achteruit.

 

De Flover 35lbs is een perfecte motor voor recreatie, bijvoorbeeld vissen. Doordat de buitenboordmotor elektrisch is, is deze veel stiller dan andere motoren, waardoor uw rust niet verstoord wordt. Verder kan de motor op verschillende boten gebruikt worden, omdat deze goed op uw gebruik afgestemd kan worden. Zo kunt u de diepte traploos instellen, waardoor uw op alle dieptes kunt varen.

 

Compleet onderhouds vrij, maakt dat de Flover ook perfect is als backup motor, geen verstopte carburateur meer, geen vetgeslagen bougies, geen oude brandstof. 

Volledig CE gecertificeerd!!

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

120,66
Levertijd: 3-5 werkdagen
flover-4
flover-3
flover-2