Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

Protruar

 

De Haswing Protruar lijn heeft een 12V model (65 LBS /1pk) en maarliefst 3 24V modellen (85 LBS / 2pk tot en met 130 LBS / 4pk). Al deze modellen zijn voorzien van een borstelloze motor en zijn uitstekend geschikt voor de voortstuwing van een breed scala aan boten. Voor een optimale controle zijn de comfortabele stuurhendels van deze krachtige modellen voorzien van een traploos instelbare snelheidsregeling en van een veiligheidskoord.
De motor kan in een handomdraai in en uit het water gekanteld worden en de staarthoogte is traploos instelbaar met een snelsluiting, zodat u in praktisch elk water kunt varen. Mocht u onverhoopt toch de bodem raken, dan wordt de propeller dankzij een speciale blokkeerbeveiliging automatisch stopgezet. De LED indicator op de motor informeert u duidelijk over de meest actuele conditie van de accu. 

Resultaten 1 - 4 van 4

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account