Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Torqeedo Cruise 2.0 R langstaart

E-mailadres
- deze motor is vervangen door het nieuwe 2016 model - geen 2014 en 2015 modellen meer beschikbaar Torqeedo Cruise - de sterkste 24V motor op de markt De Cruise 2.0 RL is nu ook verkrijgbaar in...

- deze motor is vervangen door het nieuwe 2016 model -

geen 2014 en 2015 modellen meer beschikbaar 

Torqeedo Cruise - de sterkste 24V motor op de markt

De Cruise 2.0 RL is nu ook verkrijgbaar in een nieuwe uitvoering, speciaal ontworpen voor gebruik in boten met afstandsbesturing en gasbediening op afstand.

Levering compleet incl. afstandbediening rechtshanding topmontage met 10 ft kabel, complete aansluitkabelset met hoofdschakelaar en zekering.

De Torqeedo Cruise 2.0 R kan op standaard stuursystemen aangesloten worden (niet inbegrepen).

TORQEEDO ELECTRONISCHE GASBEDIENING
Rechthandige afstandbediening voor topmontage met geintegreerde AAN/UIT schakelaar.

TORQEEDO VOLTMETER (DISLAY)
De Torqeedo Cruise 2.0 werkt op twee in serie geschakelde 12V accu’s, welke nominaal 24V leveren. Het gemeten voltage van deze accubank zal in volle toestand ca. 27V en in ontladen toestand ca. 20V bedragen.
Het meten van het voltage geeft dus enkel een groffe indicatie van de ladingstoestand van de accubank, maar geeft toch de mogelijkheid een inschatting te maken van de rest accucapaciteit en rest vaartijd.

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

3249,-
Online op voorraad. Levertijd 2-4 werkdagen
  • Financiering mogelijk
  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Afhalen mogelijk in onze showroom
  • Veilig en gemakkelijk betalen met iDeal