Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

Torqeedo Travel

Torqeedo Travel Elektrische Buitenboordmotor 

Door het unieke ontwerp van de propeller en de hoge efficiency van de elektromotor in combinatie met de lithium-mangaan accu levert de Torqeedo Travel een unieke performance in vermogen en bereik. Het display op het handvat is uitgerust met een digitaal scherm en GPS waarop de ontlading van de batterij, een indicatie van de resterende afstand en de snelheid wordt weergegeven.

 

De Torqeedo 503 en 1003 Travel zijn de nieuwste versies in de Torqeedo Travel serie. Deze krachtige elektrische buitenboordmotor heeft een aluminium ophangbeugel (bracket) en een 24 Volt elektromotor. 

 

De Torqeedo Travel 503 heeft een geïntegreerde waterdichte lithiummangaanaccu van 29.6 Volt 320Wh en de 1003 29.6V 520Wh. De motor is in vermogen vergelijkbaar met een 1,5 en 3 PK verbrandingsmotor, de stuwkracht zelf met een 2,5 en 4,5 PK.

 

Waarom Torqeedo Buitenboordmotor?

Wanneer u opzoek bent naar een geschikte motor voor uw boot, dan is een Torqeedo een uitstekende keuze. Met een Torqeedo buitenboordmotor haalt u topkwaliteit in huis:

 

Moderne en duurzame techniek

Premium kwaliteit met 100% betrouwbaarheid

Zeer stil en energiezuinig 

Standaard 3 jaar fabrieksgarantie

Resultaten 1 - 6 van 6

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account