Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 981 niet laden

Winterklaar maken binnen en buitenboordmotor

Na elk vaarseizoen moet een binnenboordmotor of buitenboordmotor winterklaar gemaakt worden, maar hoe kunt u dat nou het beste doen?

Lees meer...

Waterschade

Als u last heeft van waterschade, breng uw verzekering op de hoogte, wacht daarna niet op een reactie van uw verzekering, maar laat uw boot en motor direct servicen bij ons, Justmarine.nl, de verzekering kan u daarop aanspreken als u niet voor snelle service heeft gezorgd.

Lees meer...

Accu

Onderhoud uw accu, als uw accu stilstaat zal deze ten gevolge van zelfontlading vanzelf leeg raken, en een accu die leeg is zal snel stuk gaan. Indien de accu van vuldoppen is voorzien moet er regelmatig gedestilleerd water worden gevuld, want dit verdampt vanzelf, vooral bij het laden als de accu reeds vol is, en toch de lader aan blijft staan.

Lees meer...

Schroef

Een klein oneffenheid aan uw schroef , een hapje eruit, een verbuiging veroorzaakt trillingen in uw aandrijving, dit is soms merkbaar tijdens het varen en dit veroorzaakt op de lange termijn altijd problemen met uw schroefas, keerringen, lagers en zelfs tandwielen. Laat uw schroef daarom professioneel repareren en uitbalanceren, of koop een nieuwe schroef, voor beide kunt u bij ons Justmarine.nl terecht.

Lees meer...

Service Prijslijst

Buitenboordmotor reparatie & onderhoud

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw buitenboordmotor en verkleint de kans aanzienlijk op (ernstige) problemen tijdens het varen. Wij vervangen geen onderdelen die niet aan vervanging toe zijn, dit bespaart u veel geld!

 

Lees meer...

Buitenboordmotor Onderhoud

Buitenboordmotor onderhoud - Onderhoud buitenboordmotor

Is uw buitenboordmotor aan onderhoud toe? Neem dan contact op met Justmarine.nl  wij zijn specialisten op het gebied van buitenboordmotor onderhoud in Broek op Langedijk, Zuid Scharwoude, Noord Scharwoude, Oudkarspel, Alkmaar en Heerhugowaard en kunnen uw buitenboordmotor weer als een zonnetje laten draaien.

Justmarine.nl onderhoud Yamaha buitenboordmotor, Mercury buitenboordmotoren, Honda buitenboordmotoren, Evinrude buitenboordmotoren, Johnson buitenboordmotoren, Tohatsu buitenboordmotoren, Mariner buitenboordmotoren, Suzuki buitenboordmotoren en Parsun buitenboordmotoren.

 

Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw buitenboordmotor is periodiek onderhoud belangrijk. Stel u bent op het water en uw buitenboordmotor valt uit. Met mooi weer is het minder erg dan met windkracht veel op ruim water. De veiligheid van u en uw bemanning hangt er van af. Neem voorzorgsmaatregelen en zorg dat uw buitenboordmotor in goede conditie is. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt de levensduur van uw buitenboordmotor en verkleint de kans aanzienlijk op (ernstige) problemen tijdens het varen. Daarom heeft  Justmarine.nl een onderhoudsplan ontwikkeld dat speciaal is afgestemd op uw buitenboordmotor. Daarbij horen zeer concurrerende prijzen. 

 

Wij gebruiken alleen originele onderdelen, alleen wanneer er geen
originele onderdelen verkrijgbaar zijn gebruiken wij in overleg imitatie onderdelen. Tevens kunnen wij eventueel bekijken of een occasion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt er gekeken naar een nieuw onderdeel.

 

 

Wij vervangen geen onderdelen die niet aan vervanging toe zijn, dit bespaart u veel geld!

 

Buitenboordmotor tarieven geldig t/m 31 augustus 2019.

 

Alle tarieven zijn exclusief BTW en exclusief eventuele onderdelen. Prijs geld alleen voor buitenboordmotoren die los geleverd worden.

 

Een standaard onderhoudsbeurt bestaat uit: 

 

• Controle en reiniging van brandstof filters

• Controle van het autolube systeem

• Controle van de propeller

• Controle van de bougies

• Controle van de koeling

• Controle van de anode

• Vetnippels bijvullen

• Proefdraaien

 

Prijs Standaard onderhoudsbeurt.

 

Uitvoering:                   2-takt             4-takt

 

2 PK t/m 8 PK              € 40,=            € 45,=

9 PK t/m 15 PK            € 49,=            € 54,=

16 PK t/m 30 PK          € 57,=            € 70,=

31 PK t/m 50 PK          € 74,=            € 99,=

 

Vanaf 50 PK                 P.O.A.             P.O.A.

 

Aanvullend bij een grote onderhoudsbeurt:

 

• Nieuwe bougie(s)

• Staartolie verversen

• Motorolie verversen (4-takt)

• Standaard carburateur reiniging

 

Uw carburateur als nieuw met een ultrasoon reiniging voor € 24,- extra.

 

Grote onderhoudsbeurt.

Inclusief nieuwe bougie(s), olie verversen en standaard carburateur reiniging.

 

Uitvoering:                   2-takt              4-takt

 

2 PK t/m 4 PK              € 57,=               € 74,=

5 PK t/m 8 PK              € 74,=               € 99,=

9 PK t/m 15 PK            € 99,=               € 105,=

16 PK t/m 30 PK          € 105,=             € 123,=

31 PK t/m 50 PK          € 132,=             € 157,=

Vanaf 50 PK                 P.O.A.                P.O.A.

 

Optioneel: uw carburateur weer als nieuw met een ultrasoon reiniging voor € 24,-. Niet inbegrepen zijn de kosten voor het vervangen van de impeller, oliefilter, benzine filter en anode. Bij extra kosten hoger dan € 20,- wordt u gebeld voor akkoord.

  

 

Lees meer...

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account