Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

RETOUR & SERVICE

Regels voor het retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Deze regeling geld alleen bij bestelling van nieuwe producten die op voorraad zijn) U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitsluiting herroepingsrecht

 1. Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indiende ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.
 2. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
  1. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  2. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  4. die snel kunnen bederven of verouderen;
  5. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
 3. Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor diensten:
  1. waarvan de levering met uitdrukkelijke instemming van de consument is begonnen voordat de bedenktijd is verstreken,

Artikelen die niet voldoen aan het bovenstaande blijven jouw eigendom. Wij sturen deze artikelen naar jou terug en brengen de gemaakte kosten in rekening. Onze artikelen mag je alleen retourneren als de verpakking ongeopend is. Dit geldt voor alle soorten buitenboordmotoren. De artikelen moeten retour worden gezonden naar ons adres: Just marine, nijverheidsstraat 11A, 1704RA Heerhugowaard. Als u er zeker van wilt zijn dat de artikelen goed aankomen adviseren wij het aangetekend te retourneren.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde product is het van belang dat je altijd een modelformulier herroepingsrecht gebruikt, u kunt het formulier hier downloaden . Binnen 14 dagen zullen wij het gehele aankoopbedrag terug betalen.

Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar onze algemene voorwaarden.