Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 981 niet laden

Waterschade

Als u last heeft van waterschade, breng uw verzekering op de hoogte, wacht daarna niet op een reactie van uw verzekering, maar laat uw boot en motor direct servicen bij ons, Justmarine.nl, de verzekering kan u daarop aanspreken als u niet voor snelle service heeft gezorgd.

 

Gaat uw motor onder water, bijvoorbeeld door een lekkage aan de boot, het niet tijdig uithozen van regenwater, het omslaan van de boot of het verkeerd opslaan van de motor dan moet er snel en correct actie worden genomen. Als dit is zout water gebeurd dan moet u de motor zo snel mogelijk onderdompelen of afspoelen met zoet water. Ten alle tijden moet de motor binnen 3 uur nadat deze uit het water is gehaald bij ons in de werkplaats weer draaien. Lukt dit niet i.v.m. het weekeinde of een andere reden dan is het allerbest advies: ondergedompeld houden in zoet water! Bel ons vooraf om te zorgen dat er een monteur beschikbaar is. Het slechtste wat u kunt doen voor een motor die ondergedompeld is geweest, is om hem bij de kachel of in de zon te laten drogen!

 

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account