Just Marine
Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen

Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Ma- Za: 10:00 - 18:00

Zondag op afspraak open

Rubberboot kopen Gouda

Op zoek naar een rubberboot in Gouda? Just Marine heeft het grootste assortiment

Rubberboot kopen voor een vaste lage prijs in Gouda? De ideale oplossing voor de kleinere portemonnee. Ook online

Een rubberboot is een solide boot

Suzumar Rubberboot Gouda Brengt u graag tijd door op het water in Gouda en droomt u van een eigen boot? Dat lijkt misschien een onbereikbare droom te zijn, omdat een eigen boot al snel enkele duizenden euro’s kost en daarbij komen nog factoren als onderhoud en stalling om de hoek kijken. In dat geval moet u zeker eens kijken bij de rubberboten die wij aanbieden. Een rubberboot is een solide boot, waarmee u fijn kunt varen en toch niet al te diep in de portemonnee hoeft te duiken. Daarnaast zijn rubberboten gemakkelijk te vervoeren en bent u geen geld kwijt aan stalling in de winter. Wij vertellen u graag meer over deze fijne boten!Een groot aanbod van rubberboten vindt u bij Just Marine

Bij rubberboten denkt u misschien aan een bootje waarmee kinderen op het water spelen. Maar de rubberboten van Just Marine zijn zeker geen kinderspeelgoed. De rubberboot is van stevig materiaal gemaakt en kunnen tegen een stootje. Rubberboot is dan ook zeker geschikt voor uw vaartochten en staan garant voor veel watersport plezier. Bij Just Marine helpen we u graag met de juiste keuze voor uw rubberboot. Twijfelt u welke rubberboot het beste bij u past? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom om een rubberboot te zien en u te laten informeren door onze specialisten!

Hoe zijn rubberboten opgebouwd?

Allereerst geven we u graag meer uitleg over de rubberboten die wij aanbieden. Deze boten zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van stevig rubber. Rubberboten hebben meerdere luchtkamers die u met een pomp gemakkelijk opblaast. Eenmaal opgeblazen vormen deze kamers een stevige en stabiele romp, waardoor het een stevige en stabiele boot is, die goed tegen een stootje kan. Sommige rubberboten hebben een met lucht gevulde vloer. Doordat ook de kiel met lucht wordt gevuld, hebben rubberboten uitstekende vaareigenschappen. Rondom de boot zit een stootlijst zodat de voorkant en zijkant van de boot beschermd zijn tegen beschadigingen.

Beschadigingen bij een rubberboot


Ondanks de kwaliteit van het materiaal waarvan rubberboot gemaakt is, vormen scherpe objecten wel een risico waardoor de boot kan beschadigen. Er is een speciale kit te koop, waarmee u kleine lekken zelf kunt repareren. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste spullen gebruikt en een lek niet provisorisch probeert te maken. Wilt u zeker weten dat het lek goed wordt gerepareerd, dan kunt u altijd ons terecht, wij repareren het lek graag voor u. Zeker bij grotere lekken raden we altijd aan naar een specialist te gaan, omdat het belangrijk is dat het lek op de juiste manier wordt hersteld. Doordat het specialistisch werk is, is het moeilijk om dit correct uit te voeren. Verder kan goed onderhoud helpen om lekken bij rubberboot te voorkomen.

Tips voor het onderhoud van uw rubberboot

Om zolang mogelijk van uw rubberboot te kunnen genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. In het gebruik is het bij rubberboten extra belangrijk goed op te passen bij het aanmeren bij een steiger of kade. Ook is het niet goed voor de boot als u deze over een stenen wegdek sleept, hiermee vergroot u de kans op slijtage en beschadigingen. Een rubberboot moeten regelmatig schoongemaakt worden, zodat zand, aanslag of algen zich niet aan de buitenkant van de boot hechten. Als zand in de ventielen terecht komt kunnen deze gaan lekken. Er zijn speciale middelen te koop, die rubberboten beschermen tegen invloeden van de zon en het materiaal soepel houden.Voor meer informatie bekijkt u onze informatie pagina of onze andere services

Aluminium boot kopen Harlingen
Buitenboordmotor reparatie Berkhout
Buitenboordmotor reparatie Castricum
Buitenboordmotor reparatie Delfzijl
Buitenboordmotor reparatie Dordrecht
Buitenboordmotor reparatie Oudkarspel
Buitenboordmotoren Bloemendaal
Buitenboordmotoren Ursem
Rubberboot kopen Hippolytushoef
Rubberboot kopen Waarland


Neem vrijblijvend contact met ons op


De voordelen van Just Marine

Kwaliteit gegarandeerd
Eigen reparatie afdeling
Verhuur van rubberboten
Winterstalling mogelijk
Niet duur
Online te bestellen
Eigen onderhoudsafdeling
Occasions

Over Just Marine

Bent u opzoek naar een goede betrouwbare tweedehandse boot? Dan is justmarine.nl de geschikte partner voor u. Wij bieden zeer goede en betrouwbare tweedehands boten aan.

Wilt u uw boot verkopen? Heeft u een boot en wilt u deze snel verkopen tegen een goede prijs? Heeft u geen tijd om uw boot zelf te verkopen of geen behoefte aan allemaal vreemden die bij u thuis langskomen en uw boot bekritiseren? Heeft u een boot geërfd en is varen niet uw hobby? Heeft u snel geld nodig? Heeft u een ander schip gevonden en wil de huidige eigenaar uw boot niet inruilen?

Wij bieden een goede prijs voor uw boot en zorgen voor een snelle en correcte afwikkeling. Vul geheel vrijblijvend en kosteloos het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Onze produktgroepen

 • Elektromotoren
 • Boten
 • Buitenboordmotoren
 • Boottrailers


 • https://www.justmarine.nl/contact.html


  Tevreden klanten  Kees Swart

  "Hoi sadi. Justmarine eindelijk een review. Ik heb afgelopen zomer een nieuwe sloep lago amore 4.78 bij jullie gekocht en de oude motor over laten zetten na paar keer varen wat kleine dingetjes aangepast zelfs op je vrije zondag. Je bent een topper de sloep bevalt prima langs deze weg wil ik jullie fijne kerst toewensen en een gelukkig 2020 toewensen vr gr kees"


  Hugo van Kessel

  "Prima service. Goed advies gekregen en vervolgens deze boot gaan ophalen vanuit Breda. Ook goed geholpen in de zaak. Kortom gewoon goed."