Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Argos Outboard TC-W3 2-takt

E-mailadres

Argos Oil Outboard TC-W3 2-takt

Argos Oil Outboard TC-W3 is een olie voor watergekoelde 2-takt-buitenboordmotoren welke voldoen aan NMMA-specificatie TC-W3. Vanwege de asloze samenstelling wordt de vorming van afzettingen tegen gegaan, op o.a. de bougie, en ontstaat een optimale voorontsteking. De olie geeft een goede bescherming tegen roest en corrosie. Alle watergekoelde 2-takt-benzinemotoren met hoog vermogen, zoals buitenboordmotoren, jetski's en andere vaartuigen. Voor de juiste mengverhouding de instructies van de fabrikant volgen.

Verpakkingseenheid Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

11,53
Online op voorraad. Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Zeer scherp geprijsd
  • Verzending in heel Nederland
  • Veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL