Let op! Wij hanteren extra richtlijnen n.a.v. het coronavirus. Zie onze richtlijnen
ten230.1 ALLPA.2

Allpa Sens 265

E-mailadres

Type Tooltip
Product kenmerken

• Geschikt voor 3 personen en max. 445kg
• Totale lengte 265cm
• Berperkt gewicht van 47kg
• V-vormige kiel
• Aluminium inlegvloer optioneel

Omschrijving

 

De Allpa Sens 265 rubberboot is een compacte rubberboot die veel wordt gebruikt als bijboot of voor recreatie. De boot is geschikt voor 3 personen en heeft een laadvermogen van 455kg. De Allpa Sens 265 onderscheidt zich door haar ruime neus, haar 44cm dikke drijvers en haar optionele aluminium vloer in combinatie met een V-vormige kiel.

Bij Allpa Sens 265 kunt u kiezen uit een opblaasbare bodem of een aluminium bodem en dat is bijzonder. De opblaasbare bodem heeft als voordeel dat de Sens 265 erg compact op te bergen is en dat de boot een beperkt gewicht heeft. De opblaasbare bodem wordt daarom veel gebruikt door watersporters die de boot regelmatig opruimen of vervoeren. De aluminium bodem is wat robuuster en zorgt ervoor dat de Allpa Sens 265 steviger wordt van vorm. Hierdoor kunt u comfortabel staan in de boot en beschikt deze over een verbeterd vaargedrag. Omdat een aluminium bodem de binnenzijde van de boot beschermt tegen zonlicht en vuil is een Allpa rubberboot met een aluminium vloer robuuster. De aluminium vloer wordt daarom vaak gekozen door watersporters die de Sens 265 gedurende het hele vaarseizoen in het water laten liggen.

De Allpa Sens 265 heeft over een V-vormige kiel waardoor de boot goed wendbaar is. Door de vorm heeft u optimale controle over de boot. Doordat de capaciteit van de rubberboot is opgedeeld in 3 aparte luchtkamers blijft de boot zelfs bij een lekkage aan één van de tubes gewoon drijven. Hierdoor kunt u altijd veilig en gecontroleerd de kade bereiken. Met behulp van de drie aangelaste sleepogen kunt u de boot slepen met een dubbel of een enkel touw. Met de sleepogen en de relinglijn rondom kunt u de boot daardoor prima slepen achter uw jacht en de boot is door de ogen bovendien gemakkelijk trailerbaar.

De boot beschikt over geïntegreerde roeiriemen maar is ook zeer goed bruikbaar als motorboot. Een buitenboordmotor van bijvoorbeeld 4PK voldoet prima om met de Allpa Sens 265 en drie personen volop van het water te kunnen genieten. Door de eenvoudige constructie en de grote hoeveelheid ruimte heeft u zo'n buitenboordmotor binnen enkele minuten gemonteerd.

 

Product specificaties

 

Merk en Model: Allpa Rubberboot Sens 265

Aantal personen: 3

Lengte: 265cm

Breedte: 164cm

Drijver dikte: Ø44cm

Draagvermogen: 455KG

Aantal luchtkamers: 3

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 1 (aluminium)

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Opblaasbaar of aluminium

Spiegel: Plywood

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart buitenboordmotor of elektromotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 4PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 6PK

Gewicht: 47KG

 

Fabrieksgarantie: 2 Jaar

 

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account