570.2 570.3 570.4 570.5 570.6

Corsiva 570 Classic

E-mailadres

Kleur Tooltip
Het grotere broertje van de 520. De Corsiva heeft dan ook exact dezelfde indeling als de 520. Echter is de motor bij de Corsiva 570 volledig weggewerkt in een geluidsdempende bun. Deze bun creëert tevens een heel mooi zonnedek in de boot.

Kwaliteit en afwerken met perfectie is waar men met de Corsiva boten naar streeft en dat is bij deze topper zeker helemaal gelukt. De Corsiva 570 heeft een voor verlaagde kuip waardoor extra diepe zittingen ontstaan en aan rugsteun geen gebrek is. Met rondom de gezellige tafel heeft de boot met veel comfort plaats voor 7 volwassenen.

De 570 is ontworpen en gemaakt om met rust te varen. Waar nodig, heeft de boot genoeg capaciteit om de golven te breken. De boot wordt veelal uitgerust met een stille en zuinige 15 of 20 PK.

Standaard uitrusting:

Rompkleur naar keuze
Luxe kussenset
Toiletvoorbereiding in de boeg
RVS kikkers en sluitingen
Ankerluik
Kabelaring
Diverse ingebouwde opbergvakken


Specificaties:

Lengte: ca. 5.70 m
Breedte: ca. 2.25 m
Diepgang: ca. 0.40 m
Doorvaarhoogte: 90 cm.
Gewicht: 450 kg
Maximaal motorvermogen: 25 PK
CE keuring: C

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account